Nya versioner av ATOS Compact Scan

ATOS Compact Scan (ATOS CS) har uppdaterats med två nya kameraalternativ. Nu gäller kameror med 12 MPixel eller 8 MPixel. Med de nya kamerorna blir ATOS CS smidigare att använda då du kan scanna detaljer med större mätarea och få en bra punkttäthet. Med en större mätarea går det snabbare att scanna ett större objekt.

OBJ_GRAF-0000015305-XX-001-VIEW.jpg

Det nya systemet är flexibelt då mätareor från 45 x 35 mm till 1.200 x 1.000 mm kan användas. Ergonomiskt är ATOS CS en positiv upplevelse då du slipper hålla scanningsenheten i handen utan sensorn sitter på ett stativ när bilder tas på objektet. Är objektet av mindre storlek kan det med fördel placeras på ett manuellt eller mekaniskt rotationsbord för effektiv scanning.

ATOS CS används lämpligtvis vid kvalitetskontroll och uppgifter inom reverse engineering.

Systemet är mobilt och passar bra till scanning av stora föremål tack vare möjligheten till användning av en stor mätarea och enkelheten att fånga rätt data.

Du kan även få hjälp av ATOS CS när du önskar sätta samman detaljer plus inpassning före fräsning – funktionen heller ”Tracking”. Om du vill fånga data i djupa hål eller dolda ytor kan en probe användas.

OBJ_GRAF-0000015307-XX-001-VIEW.jpg

Sammantaget är ATOS CS en flexibel 3D-scanner som levererar ett noggrant och pålitligt resultat till ett konkurrenskraftigt pris. Läs mer om ATOS Compact Scan här

OBJ_GRAF-0000015499-XX-001-VIEW.jpg
nyheterBörje Larsson