Försvinnande spray - AESUB

En del 3D-scanning kräver att detaljen sprayas före scanningen. Cascade kan nu meddela att vi är distributör för AESUB blue vilken är den bästa försvinnande spray vi funnit på marknaden. Användningen av en försvinnade spray förenklar denna process betydligt då detaljen inte behöver rengöras efteråt från spray.

Aesub Blue - 3D scanning spray (1) - HQ.jpg

AESUB blue appliceras på objektet som skall 3D-scannas och bygger bara 0,5-1,5 hundradelar beroende på hur många lager som läggs på. Efter några timmar har sprayen lämnat ytan utan att lämna några rester efter sig.

Vi har testat försvinnade spray tidigare men inte tyckt att de har varit tillräckligt bra men nu har vi funnit rätt produkt.

Är du intresserad av att testa denna nya spray kan du ta kontakt med Cascade i Mölndal så skickar vi dig ett provexemplar. Återkom gärna via [email protected] så får du ytterligare information och säkerhetsdatablad.


nyheterBörje Larsson