GOM Care

För att kunna hjälpa våra kunder i Norden på ett bättre sätt kan Cascade sedan en tid tillbaka erbjuda konceptet GOM Care. GOM Care består av ett flertal tjänster som ger alla GOM kunder en bättre service.

De olika tjänsterna i GOM Care konceptet är bland annat
- förebyggande service av GOM-system
- reparation av GOM-system
- kontroll av GOM-systemets prestanda
- support via telefon eller email
- lagerhållning av viktiga reservdelar
- osv

gom-care-contract-plans-mobile.jpg

Cascade utbildade sig under 2018 för att kunna ge lokal service till våra kunder i Norden vilket innebär att ett eventuellt stillestånd kan minimeras. Vi har redan nu flera av våra kunder som har valt att få förebyggande service på sina GOM-utrustningar. Vidare finns alltid intresset att veta hur bra just min GOM-utrustning mäter, vilket vi även kan hjälpa till med att ta fram.

Ta gärna kontakt med Cascade i Mölndal så berättar vi mer vad som finns i GOM Care konceptet.

gom-care-remote-assistance-mobile.jpgnyheterBörje Larsson