Introduktion i GOM Inspect - Webinar

GOM Inspect gratisprogramvara har nu funnits i några år och laddats ned av fler än 150.000. Vi har varje år endagarskurser i programvaran men med tanke på att många idag har svårigheter att resa på kurs kommer Cascade att hålla en gratis introduktion till GOM Inspect via webben den 6 maj kl 9.00..

Vill du vara med på introduktionen kontaktar du oss via [email protected] så skickar vi dig en länk för att delta. Introduktionen blir en visning av hur man kommer igång med programvaran och utför enklare övningar inom kvalitetskontroll. Om du inte har provat på GOM Inspect kan du ladda ned via en knapp mitt på vår startsida allgeo.info. Vi bedömer att introduktionen håller på i ca 1,5 timme.

Välkommen att delta!

OBJ_GRAF-0000017301-XX-001-VIEW.jpg


evenemangBörje Larsson