ATOS Q

GOMs nya ATOS Q är en kraftfull 3D-scanner för komplexa inspektionsuppgifter. Det lätta och flexibla systemet är lämpligt för små till medelstora detaljer och levereras med senaste GOM-programvara.

ATOS_Q_Application (11).jpg

GOM har under flera år tillverkat 3D-mätsystem för tillverkande industrier. Mätsystemen från GOM har kännetecknats för mätning med hög precision och kraftfull programvara och den prestanda den nya ATOS Q leverera är inget undantag.

ATOS_Q_Application (4).jpg

Utmärkande för nya ATOS Q är snabbhet i mätning, lätt (4 kg) och pris/prestanda.

Systemet använder GOMs Triple Scan funktionalitet tillsammans med ”Blue Light Equalizer” optimerade ljus för scanning av tuffa ytor. ATOS Q kan användas för såväl manuell mätning som automatiserad mätning i en ScanBox.

Läs mer om ATOS Q här