PTC Windchill - PLM och PDM

PTC Windchill - PLM och PDM

PTC Windchill är PLM systemet som förvaltar, korsrefererar och ger synlighet för allt produkt-relaterat innehåll, inklusive MCAD, ECAD dokument och programvara. PTC Windchill stödjer de flesta CAD och ECAD system på marknaden.

PTC Creo - 3D CAD och simulering

PTC Creo - 3D CAD och simulering

PTC Creo Parametric (tidigare Pro/ENGINEER) och PTC Creo Direct är verksam i hela produktutvecklingsprocessen från konceptdesign till tillverkningen av en produkt. Produktserien är en av marknadens ledande och mest kompletta CAD/CAM/CAE-system för Windows (7, 8, 8.1)  32 och 64 bitar. Utvecklas av PTC som är världsledande utvecklare av CAD/CAM produkter.

PTC ISODraw - teknisk publikation

PTC ISODraw - teknisk publikation

En standard för teknisk illustration. PTC IsoDraw finns i två olika nivåer;
IsoDraw Foundation som är ett fristående isometriskt illustrationsverktyg samt IsoDraw CADprocess som innehåller Foundation samt associativ 3D CAD-koppling.

PTC Mathcad - teknisk beräkning

PTC Mathcad - teknisk beräkning

Toppkrafter inom ingenjörs och vetenskapligt arbete använder Mathcad för att skapa, dokumentera och dela med sig av beräkningar och konstruktionsarbete. Det unika med Mathcad är att du skriver dina beräkningar och ekvationer precis som du skulle gjort på ett vanligt papper. 

Medusa4 - 2D och 3D CAD

Medusa4 - 2D och 3D CAD

En programsvit med helt ny och modern arkitektur som  stödjer 2D- och 3D-baserat konstruktionsarbete. Den senaste versionen är MEDUSA4 v5.2 – den 4:e generationen av CAD-verktyget Medusa med ett helt nytt användargränssnitt som är identiskt på samtliga hårdvaruplattformar.

MPDS4 Factory Layout

MPDS4 Factory Layout

FACTORY LAYOUT ökar konkurrenskraften hos företag som designar och levererar kompletta installationer. Programvarans kraftfulla och flexibla verktyg skapar resultat med mycket hög kvalitet samtidigt som de sparar tid och pengar åt produktionsplaneraren.

Medusa Bygg - CAD och FM

Medusa Bygg - CAD och FM

Produktivt CAD/FM system för projektören och förvaltaren. Systemet används för att lätt komma åt ritningar, hyresobjekt och installationskomponenter.

Cadds5 - Klassisk 3D CAD

Cadds5 - Klassisk 3D CAD

CADDS5 - PTC’s och tidigare Computervisions klassiska 3D CAD system för mekanisk konstruktion och skeppsbyggnad. CADDS5 är en av marknadens mest kompletta CAD/CAM produkter.