GOM CT

GOMs CT, som är speciellt avsedd för kvalitetskontroll och mätning, har fått ett positivt bemötande främst tack vare enkelheten i att använda utrustningen och det noggranna resultatet på mätningarna. Vidare används bara en programvara för mätning såväl som för rapportskapande..

OBJ_GRAF-0000015291-XX-001_VIEW.jpg

GOM CT har löst ett tidigare problem för operatören av en CT utrustning med att denna utrustning innehåller en automatisk positionering av det objekt som skall mätas vilket sparar tid och besvär. Vidare mäter utrustningen med väldigt bra noggrannhet, se gärna exempel på det i filmen längst ned i detta dokument.

GOM_Inspect_CT-Daten_Spritzgussteil_Inspection_Comparison_EN_white.jpg

Ta gärna kontakt med Cascade så berättar vi mer om GOM CT eller läs mer här

nyheterBörje Larsson