ATOS 5

ATOS 5

ATOS 5 är utvecklad för industriellt bruk där höga krav på mätresultat och robusthet gäller. ATOS 5 levererar data med hög precision under korta mättider, även i tuffa miljöer. Resultatet blir pålitliga mätresultat och analysdata.

ATOS Q

ATOS Q

GOMs nya ATOS Q är en kraftfull 3D-scanner för komplexa inspektionsuppgifter. Det lätta och flexibla systemet är lämpligt för små till medelstora detaljer och levereras med senaste GOM-programvara. GOM har under flera år tillverkat 3D-mätsystem för tillverkande industrier. Mätsystemen från GOM har kännetecknats för mätning med hög precision och kraftfull programvara och den prestanda den nya ATOS Q leverera är inget undantag.

ATOS 5X

ATOS 5X

ATOS 5X - Sensorn för automatisk 3D-scanning av stora objekt. Med den extremt starka ljuskällan i ATOS 5X kan komplicerade och stora föremål snabbt mätas in mycket noggrant. 

ATOS Core

ATOS Core

3D-scannern ATOS Core utmanar marknaden med en 3D-scanner med normal GOM kvalitet till ett mycket fördelaktigt pris. Förutom ett lågt instegspris har GOM satsat på att ta fram en lösning som kräver en låg tröskel att börja använda.

GOM CT

GOM CT

GOMs CT är speciellt utvecklad för att kunna mäta och analysera komplexa detaljer utvändigt som invändigt. 

ATOS Triple Scan

ATOS Triple Scan

GOMs ATOS Triple Scan använder en innovativ och ny mät- och projektionsteknik. Tekniken innefattar alla funktioner och fördelar som är kända med GOMs utprovade stereokamera lösning plus GOMs senaste teknologiska framsteg.

ATOS Capsule - 3D-scannern med precision

ATOS Capsule - 3D-scannern med precision

ATOS Capsule är en optisk 3D-scannner med hög precision för digitalisering av geometrier. ATOS Capsule används för kvalitetssäkring av små till medelstora detaljer och utmärker sig genom sin höga precision och möjlighet att fånga fina detaljer. Användningsområden är till exempel för första inspektion av kugghjul, turbinblad ochmedicinska detaljer.

ATOS Compact Scan

ATOS Compact Scan

ATOS Compact Scan passar in i ett nytt segment för 3D-scanning och inspektion. Denna lättviktiga och kompakta konstruktion öppnar upp för nya applikationsområden för komponenter av typen gjutna och formsprutade, formade och modellerade, interör, prototyper och designmodeller.

GOM Touch Probe

GOM Touch Probe

GOM Touch Probe tillåter en kombination av en 3D-ytmätning  en handhållen punktbaserad mätning. Proben är idealisk för mätning på dolda ytor men tillåter även snabb mätning av individuella punkter och primitiver plus jämförelse av individuella punkter direkt mot CAD.

GOM CT

GOM CT

Datortomografi har använts för medicinska tillämpningar i många år. Tekniken har börjat att användas inom industrin för olika tillämpningar. GOM’s CT är speciellt anpassad för att användas för kvalitetskontroll av tillverkade komponenter.